Overige links

U bevindt zich hier: Homepage > Websites GGZ NHN > Overige links  

Overige links

Vind hier meer links naar nuttige websites

Cultuurkoepel Heiloo
De Cultuurkoepel Heiloo is gerenoveerd en heringericht. Het programma in de Cultuurkoepel wordt ontwikkeld en geselecteerd door stichting Kunstgetij. U vindt hier muziek, maar ook literatuur, theater, dans en beeldende kunst komen aan bod. De zaal is uiteraard ook interessant en gastvrij beschikbaar voor allerhande organisaties.

Stichting De Buitenkans
Stichting de Buitenkans heeft de doelstelling beeldvorming over de geestelijke gezondheid te beïnvloeden. Dat doen wij door het opzetten en ondersteunen van beeldvormingsactiviteiten Hierdoor ontpoppen zich kansen en vinden bijzondere ontmoetingen plaats.

113 Zelfmoord? Praten helpt
Stichting 113 Zelfmoordpreventie is een zelfstandige, onafhankelijke en professionele hulpverleningsinstelling. Op de website kunt u contact opnemen via de crisislijn of chat.

Stichting Zorg en Zelfdoding
De Stichting Zorg en Zelfdoding organiseert bijeenkomsten en individuele nazorg voor nabestaanden die een dierbare door zelfdoding zijn verloren en vraagt aandacht voor de zorg en behandeling van mensen die zelfdoding overwegen.

Convenant autisme Noord-Holland
GGZ Noord-Holland-Noord is aangesloten bij het autismeconvenant in de regio’s Noord-Holland-Noord, Kennemerland, Amstelland en de Meerlanden. Dit convenant zorgt ervoor dat de dienstverlening aan mensen met autisme beter verloopt. Het belangrijkste doel is het bevorderen van een zorgaanbod aan mensen met autisme.