Wetenschappelijk onderzoek

U bevindt zich hier: Homepage > Over Triversum > Wetenschappelijk onderzoek  

Wetenschappelijk onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek is onontbeerlijk voor de ontwikkeling van de kinder- en jeugdpsychiatrie en de verbetering van diagnostische en therapeutische methoden. Triversum wil graag een bijdrage leveren en werkt samen met universiteiten, (academische) ziekenhuizen en collega-instellingen.


 

  • Wie kan onderzoek doen?

    Medische en sociale wetenschappers kunnen zich tot ons wenden met onderzoeksvoorstellen. Doorgaans komen dergelijke voorstellen van universiteiten, ziekenhuizen of collega-instellingen in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Ook medewerkers van Triversum komen regelmatig met voorstellen voor onderzoek. Studenten die in het kader van een HBO-opleiding een praktijkonderzoek doen kunnen wij helaas geen plek bieden.

  • Wat zijn de mogelijkheden

    Zoals blijkt uit het overzicht van lopende onderzoeken biedt Triversum medewerking aan inhoudelijk heel verschillende onderzoeken. Een onderzoeksvoorstel maakt kans op uitvoering als de wetenschappelijke en praktische relevantie, de haalbaarheid binnen onze organisatie en de opbrengst helder kunnen worden verwoord.

  • Alle onderzoeken

    Overzicht van alle onderzoeken per februari 2017