Specialistische GGZ

U bevindt zich hier: Homepage > Cliënten > Specialistische GGZ  

Specialistische GGZ

GGZ Noord-Holland-Noord is er voor mensen met psychiatrische stoornissen die specialistische behandeling of begeleiding nodig hebben.

Uw huisarts helpt u eerst zelf en kan daarbij gebruik maken van een GGZ praktijkondersteuner (POH). Wanneer uw psychische problemen meer aandacht nodig hebben kan de huisarts u doorverwijzen naar een specialist in de Basis GGZ of Specialistische GGZ.

GGZ Noord-Holland-Noord

Specialistische behandeling bij GGZ NHN is afgestemd op de vraag van onze klanten, mensen van alle leeftijden. Uw mogelijkheden en wensen zijn een belangrijk uitgangspunt in onze hulpverlening. Wij richten ons daarbij op herstel en, waar dat niet of nog niet mogelijk is, op het draaglijk maken van de gevolgen van de stoornis.

Onze hulp is zo kort als mogelijk, maar duurt zo lang als nodig. Behandeling is waar mogelijk in uw eigen omgeving, op één van onze locaties of online, via opname in een kliniek of als begeleiding bij zelfstandig wonen.

Welke soorten behandeling kunt u bij ons verwachten?


Basis GGZ

Wanneer uw huisarts u verwijst naar de Basis GGZ is behandeling bij Amici Zorgt een mogelijkheid. Amici Zorgt biedt succesvolle kortdurende behandeling van psychische klachten voor alle leeftijden vanaf 4 jaar oud.

 • Kinder- en jeugdpsychiatrie

  Wij bieden specialistische psychiatrische behandeling aan kinderen en jongeren (0-18 jaar) en gezinnen in West-Friesland en Noord-Kennemerland.

 • Forensische psychiatrie

  Ons aanbod voor mensen met een ernstige psychiatrische stoornis die in contact gekomen zijn met justitie (strafrechtelijke titel) of dreigen te komen.

 • Centrum autisme

  Informatie over behandeling van mensen met een autismespectrumstoornis.

Deel dit artikel via:

 • Aanmelden
 • Stel een vraag
 • Bel mij terug
 •   Bel 088 65 65 010

     klantenservice bereikbaar op
     ma t/m vrij van 08:30 - 17:00