Gebruik maken van een infographic

U bevindt zich hier: Homepage > Nieuws > Infographics > Gebruik maken van een infographic  

Gebruik maken van een infographic

Uiteraard kunt u de infographics printen voor eigen gebruik. Tevens bieden wij bewerkbare bestanden voor andere ggz-organisaties die zij kunnen gebruiken in hun eigen communicatie.

Dit doen wij vanuit het idee dat kennisdeling in de veranderende gezondheidszorg noodzakelijk is.

Wilt u gebruik maken van het bewerkbare bestand van een van de infographics?

Dat kan! Het is mogelijk om infographics te bewerken voor gebruik voor uw eigen communicatie. Behoud van het ontwerp is wel een voorwaarde. De kleuren van de graphic mogen aangepast worden aan de huisstijl van uw organisatie. Ook het webadres kunt u aanpassen. Wij vragen wel om de vorm en inhoud intact te laten en de bron (GGZ Noord-Holland-Noord) te vermelden (ook op de pdf).

De infographics zijn gemaakt in Adobe Illustrator of Indesign. Alleen met deze programma's kunt u de infographics aanpassen naar de huisstijl van uw eigen organisatie. U kunt de bewerkbare bestanden opvragen bij de afdeling marketing & communicatie van GGZ Noord-Holland-Noord via dit formulier.

Bewerkbare bestanden van onze missie en visie-infographic en de corporate infographic stellen wij niet beschikbaar.


Donatie voor Stichting Socialrun

Voor gebruik vragen wij geen vergoeding, maar verzoeken wij organisaties om een donatie te doen aan de Stichting Socialrun. Deze stichting houdt zich bezig met het bestrijden van het taboe dat rust op psychiatrische stoornissen.

Logo Socialrun

www.socialrun.eu