Theatervoorstelling 'Ik zag twee beren' - Hoorn

U bevindt zich hier: Homepage > Agenda > Theatervoorstelling 'Ik zag twee beren' - Hoorn  

Theatervoorstelling 'Ik zag twee beren' - Hoorn


Start: vrijdag 1 november 2019 20:00

Eind: vrijdag 1 november 2019 22:00

GGZ Noord-Holland-Noord organiseert rondom de Landelijke Dag Psychische Gezondheid een aantal culturele activiteiten die in het teken staan van psychiatrische problematiek en met ervaringsdeskukndigen in de hoofdrol.

Wat gebeurt er allemaal als je geestelijk in de war raakt? En wat doet dit met jezelf en met je omgeving? Dat is het thema van de theatervoorstelling “Ik zag twee beren...” van Nardy Robben, onder regie van Elisabeth Boor. Een verhaal over psychische stoornissen, geestelijke klachten en rare kronkels in je hoofd.

Op basis van eigen ervaring

Nardy Robben en haar zus weten uit eigen ervaring hoe hoog de drempel kan liggen om over psychische klachten te praten. (H)Erkenning van de klachten en het gevoel dat je niet de enige bent, is belangrijk om in ieder geval een eerste stap te zetten, namelijk erover praten. De voorstelling “Ik zag twee beren” kan een opening bieden voor het gesprek met anderen met dezelfde klachten en ook voor familieleden en vrienden in de omgeving.

Waar en wanneer

De voorstelling “Ik zag twee beren” is te zien op 1 november 2019 in Theater het Pakhuis, Onder de boompjes 21 in Hoorn. De voorstelling begint om 20.00 uur en de entree is €6,00.

Voor wie

De voorstelling is bedoeld voor mensen die meer willen weten over psychische klachten. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen met klachten, familieleden en naastbetrokkenen of cliënten zijn, maar ook mensen die vanuit hun professie of opleiding geïnteresseerd zijn in het onderwerp. De voorstelling is niet geschikt voor kinderen.

Kaarten reserveren

Kaarten zijn aan de kassa te koop maar ook te reserveren via https://www.pakhuishoorn.nl/product/ik-zag-twee-beren/