Interactieve vertelling 'To be or not to be' - Alkmaar

U bevindt zich hier: Homepage > Agenda > Interactieve vertelling 'To be or not to be' - Alkmaar  

Interactieve vertelling 'To be or not to be' - Alkmaar


Start: vrijdag 8 november 2019 15:00

Eind: vrijdag 8 november 2019 17:00

GGZ Noord-Holland-Noord organiseert rondom de Landelijke Dag Psychische Gezondheid een aantal culturele activiteiten die in het teken staan van psychiatrische problematiek en met ervaringsdeskukndigen in de hoofdrol.

To be or not to be? That’s the question. Bijna iedereen heeft deze vraag wel eens gehoord, maar wat betekent het eigenlijk en wat heeft het te maken met de psychiatrie? Julian Wijnstein, verhalenverteller, en Jeroen van der Meer, ervaringsdeskundige nodigen tijdens hun interactieve vertelling het publiek uit om antwoorden te vinden op deze vragen. Geen saai verhaal over een oude tekst, maar een verhaal over deze tijd: over nare gedachtes, gepieker, maar bovenal ook over hoop en herstel!

Waar en wanneer

De vertelling “To be or not to be” vindt plaats op 8 november 2019 in de Herstelwerkplaats GGZ NHN, Oude Hoeverweg 10 in Alkmaar. De voorstelling begint om 15.00 uur en is gratis te bezoeken.

Voor wie

De voorstelling is bedoeld voor mensen die meer willen weten over psychische klachten. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen met klachten, familieleden en naastbetrokkenen of cliënten zijn, maar ook mensen die vanuit hun professie of opleiding geïnteresseerd zijn in het onderwerp. De voorstelling is niet geschikt voor kinderen.