College Beter Slapen (Hoorn)

U bevindt zich hier: Homepage > Agenda > College Beter Slapen (Hoorn)  

College Beter Slapen (Hoorn)


Start: donderdag 3 oktober 2019 19:00

Eind: donderdag 3 oktober 2019 21:00

Slecht slapen kan veel stress geven. Herkent u dit? Kom dan ook naar het college over ‘Beter Slapen’ op donderdag 3 oktober in Wijcentrum Huesmolen in Hoorn.

Goed slapen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel mensen hebben in meer of mindere mate problemen met slapen, kunnen moeilijk in slaap komen of worden ’s nachts vaak wakker. Sommigen slapen onrustig en zijn in de ochtend niet goed uitgerust. Slecht slapen kan veel stress geven. Herkent u dit? Kom dan ook naar het college over ‘Beter Slapen’ op 3 oktober in Hoorn. U bent van harte welkom!

Tijdens het college vertelt deskundige Joachiem Vissel (POH GGZ bij Vicino) wat slapen eigenlijk is en waarom slapen zo belangrijk is. Ook slapeloosheid en de invloed van gewoonten en piekeren komen aan bod. Tijdens het college krijgt u tevens allerlei tips om beter te kunnen slapen en leert u verschillende vormen van ontspanning die helpen om in slaap te komen. Indien mogelijk is er een ervaringsdeskundige die uit eigen ervaring vertelt wat hem of haar geholpen heeft.

Voor wie

De colleges zijn bedoeld voor alle geïnteresseerden. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen met klachten, familieleden en naastbetrokkenen of cliënten zijn, maar ook mensen die vanuit hun professie of opleiding geïnteresseerd zijn in het onderwerp.

Waar en wanneer

Het college wordt gehouden op donderdag 3 oktober 2019, van 19:00 - 21:00 uur in Wijkcentrum Huesmolen in Hoorn.

Aanmelden en entree

Entree is €3,00. Reserveren is gewenst en kan telefonisch bij Wijkcentrum de Huesmolen, 0229-231036.