College Angststoornissen (Alkmaar)

U bevindt zich hier: Homepage > Agenda > College Angststoornissen (Alkmaar)  

College Angststoornissen (Alkmaar)


Start: dinsdag 29 oktober 2019 19:00

Eind: dinsdag 29 oktober 2019 21:00

Als angstklachten voor een deel je leven gaan bepalen is het zinvol er iets aan te doen. Het college Angsklachten geeft veel informatie aan mensen met klachten, familieleden en naastbetrokkenen, maar ook mensen die vanuit hun professie of opleiding geïnteresseerd zijn in het onderwerp.

Tijdens het college angststoornissen legt een beeldend therapeute uit wat een angststoornis is, hoe het ontstaat en welke vormen er zijn. U krijgt informatie over wat u zelf kunt doen en welke behandelvormen mogelijk zijn. Ook de familie krijgt praktische tips hoe het beste om te gaan met iemand met een angststoornis. Een angststoornis heeft namelijk niet alleen invloed op het leven van de persoon in kwestie, maar ook op dat van zijn of haar omgeving. Tijdens het college is er bovendien ruim de tijd voor het stellen van vragen.

Voor wie

De colleges zijn bedoeld voor alle geïnteresseerden. Dit kunnen bijvoorbeeld mensen met klachten, familieleden en naastbetrokkenen of cliënten zijn, maar ook mensen die vanuit hun professie of opleiding geïnteresseerd zijn in het onderwerp.

Waar en wanneer

Het college vindt plaats op dinsdag 29 oktober 2019 van 19.00 - 21.00 uur in Bibliotheek Kennemerwaard Alkmaar (De Mare).

Aanmelden en entree

Entree €3,00. Reserveren is gewenst en kan digitaal via de aanmeldagenda van de bibliotheek, of via het centrale telefoonnummer van de bibliotheek (072-5156644).