Alkmaar

U bevindt zich hier: Homepage > Aanbod > Alkmaar  

Alkmaar

Het Werk en Activiteitencentrum in Alkmaar is gevestigd in Wijkcentrum 'De Rekere'. We werken aan arbeidsprojecten waarbij u leert omgaan met verantwoordelijkheden en het ritme van het reguliere arbeidsproces. Iedereen op zijn eigen tempo, niveau en met eigen leerdoelen.

Ons centrum heeft een gezellige woonkamer waar u nieuwe mensen leert kennen, op uw gemak een krant leest of achter de computer kruipt. Een belangrijk onderdeel is het restaurant waar u samen met anderen werkt aan een lekker en gezond menu dat wij dagelijks serveren aan deelnemers van het activiteitencentrum en buurtbewoners. Daarnaast organiseren wij creatieve workshops, hebben wij een fietsenmakerij en maken we samen muziek. Opzoek naar fysieke ontspanning? Doe dan mee met onze yoga lessen.

Naast deze werkzaamheden en activiteiten werken wij samen met Wijkcentrum de Daalder en Wijkcentrum Overdie. Lees hier meer over deze samenwerking en uw mogelijkheden binnen deze wijkcentra.


Aanbod

Activiteit Tijd Dag
Inloop 08:30-17:00 uur Maandag t/m vrijdag
Sportief wandelen met een sportinstructeur van Alkmaar Sport 14:00 uur Dinsdag (start 2 oktober)
MindsZ mozaïken 14:00-16:00 uur Dinsdag
Productiewerk 09:00-12:00 uur Maandag, dinsdag en donderdag
Onderhoudsploeg 09:00-15:00 uur Maandag t/m vrijdag
Koken en serveren 09:00-14:30 uur Maandag t/m vrijdag
Fiets- & Kluswerkplaats 14:00-16:00 uur Donderdag
Yoga 's middags Donderdag
Muziek 's middags Donderdag (1x per maand) en vrijdag

Meer informatie?

Bent u nieuwsgierig of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 06 23 97 93 17 of dit formulier. Uiteraard bent u ook altijd welkom om langs te komen. We leiden u graag rond en laten u zien welke mogelijkheden er voor u zijn.