Welkom bij team Zaanstreek-Waterland van GGZ NHN divisie Triversum kind & jeugd

Met onze collega’s bouwen we aan de beste zorg in deze regio. Wil jij je talenten ontplooien en aan de slag in een innovatieve organisatie? Ben je een teambuilder en weet je als geen ander dat je samen verder komt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel, whatsapp of mail met Pamela Heuvelman. Zij brengt je in contact met de juiste zorgprofessional.

Pamela Heuvelman

Wervingsspecialist
tel: 06 83 43 74 80 

 

Waarom ik bij team Zaanstreek-Waterland werk

Card image cap

Sanne

ggz-agoog bij team Zaanstreek Waterland

"We ontvangen niet alleen mensen op de polikliniek, maar gaan ook naar gezinnen toe en naar andere instellingen zoals de gemeente, scholen of jeugdteams. Afhankelijk van de casus houd ik me bijvoorbeeld bezig met ouderbegeleiding, psycho-educatie en crisismanagement. Dat maakt mijn werk heel dynamisch.”

Card image cap

Dewi

ambulant ggz-agoog

"Ik krijg veel energie van de diversiteit aan cliënten en werkzaamheden, de samenwerking met het team en de gezinnen bij complexe problematiek. De resultaten en dankbaarheid van de gezinnen maken mij erg blij. Wat ik fijn vind aan GGZ NHN zijn de vele opleidings-, en trainingsmogelijkheden die je kunt doen"

Vacatures Zaanstreek-Waterland

Wij zoeken collega’s die onze missie willen waarmaken. Die houden van herstelgericht werken en het gezin centraal stellen. Kom jij werken bij team Zaanstreek-Waterland?

Vacature GZ-psycholoog

Ben jij een GZ-psycholoog kind en jeugd en heb je een brede ervaring met brede problematiek, zoals autisme, ADHD en eetstoornis? Wil werken in een klein multidisciplinair team met brede ervaring en expertise, waar je echt uitgedaagd wordt?

Vacature GZ-psycholoog

Zoek je een werkplek in de kinder- en jeugdpsychiatrie? Wil jij onderdeel uitmaken van een gedreven team? Team Pumerend / Zaandam heeft een mooie positie voor 24-36 uur open voor een gezondheidspsycholoog.

Vacature systeemtherapeut

Wil jij je graag inzetten voor kinderen en jongeren met psychiatrische problematiek in Purmerend en Zaandam? Maak jij als systeemtherapeut daarbij creatief gebruik van hun netwerk? 

Vacature systeemtherapeut

Krijg jij energie van het geven van zowel individuele als groepsbehandelingen? En ben je 24-36 uur per week beschikbaar om in een hecht, betrokken team aan de slag te gaan? Solliciteer dan gelijk!

Werken bij GGZ NHN Triversum kind & jeugd

Samen maken we de behandeling. Ons motto is ‘niet praten over, maar praten met’. We houden dan ook steeds vaker zorgafstemmingsgesprekken (ZAG), waar ouders en kinderen bij aanwezig zijn in plaats van een MDO.

Het is ook mogelijk dat we bij het gezin thuiskomen voor een behandeling als dat nodig is. Dit wordt gedaan door ambulante hulpverleners van het FACT-teams of van de polikliniek, zoals Sanne. Deze teams geven een intensieve behandeling aan jongeren met een psychiatrische diagnose en/of gedragsproblemen.

Een ambulant hulpverlener kan meerdere keren per week bij langskomen als dat nodig is. De behoefte van de jongeren en die van de ouders staat centraal en samen stellen we de doelen vast die we willen bereiken. We vinden het belangrijk dat er een goede samenwerking ontstaat. Daarom besteden we veel aandacht aan kennismaking, motivering en afstemming van wat kinderen en hun ouders willen.

Op elke polikliniek werken we herstelgericht. Dit houdt in dat we de jongeren zoveel mogelijk zelfstandig hun leven laten oppakken. Of dat nu thuis is, op school, met je vrienden of bij sport. We leggen de regie over de behandeling bij de jongere neer, waarbij wij vanuit vertrouwen de veerkracht stimuleren.

We richten ons op het gezin als geheel en niet op de aangemelde jongere als geïdentificeerde patiënt. Zo streven wij ernaar om geïntegreerde zorg te bieden aan mensen van 0-100 jaar. De jongere bepaalt samen met de ouders en de behandelaar(s) hoe de behandeling vormgegeven wordt. We richten ons op het herstel van de klachten en sluiten aan bij de krachten en mogelijkheden die er zijn bij het gezin en de omgeving. Collega Ans (systeemtherapeut) kan daar uren over doorpraten.

De kleine groep kinderen en jongeren met een psychische kwetsbaarheid, crisisgevoeligheid of soms moeilijk te begrijpen gedrag, waaronder trauma, eetstoornissen en ontwikkelingsproblematiek verdienen de beste psychiatrische behandeling. Zij moeten erop kunnen vertrouwen dat onze expertise snel beschikbaar is, op de plek waar nodig en integraal. Wij staan erom bekend dat wij bij deze kinderen en jongeren niet opgeven en altijd zoeken naar een oplossing die recht doet aan de ontwikkeling van elk individueel kind en gezin.

GGZ NHN hanteert als visie ‘Beter worden doe je thuis’, maar in sommige gevallen is het voor een behandeling nodig om tijdelijk in een kliniek te verblijven. Daarvoor werken we nauw samen met onze collega’s in Alkmaar, waar 4 klinieken zijn. Omdat een verblijf een onderdeel is van een lopende behandeling, ben je als vaste (ambulante) behandelaar nog steeds betrokken bij de behandeling, ook als een kind of jongere in een kliniek verblijft.

Maak kennis met onze directie

“De laatste jaren zijn pittig geweest in de kinder- en jeugdpsychiatrie, door de transitie naar de gemeentes en de toegenomen regeldruk. Ik hoop onze belangrijkste kernwaarde, namelijk het leveren van de beste zorg, goed op de kaart te kunnen zetten. Om dit te kunnen bereiken hebben we professionals nodig die plezier hebben in hun werk en zich verbonden voelen aan een team en de organisatie. Werk jij daar ook aan mee?”

Thessa Mous, klinisch psycholoog bij GGZ NHN, divisie Triversum kind & jeugd en is al meer dan 25 jaar werkzaam bij de organisatie. Sinds 1 december 2020 als directeur Zorg.

"Mensen helpen doen we samen, met collega’s, teams, divisies en ketenpartners. En niet op de laatste plaats, met onze cliënten en hun ouders en verzorgers. Samen én in goede verbinding kunnen we heel veel bereiken! Ben jij een teamspeler? Dan zijn we op zoek naar jou!"

Erik Koch, directeur bij GGZ NHN, divisie Triversum kind & jeugd werkt al jaren bij GGZ NHN.

Wat werken bij ons zo leuk maakt

Vragen over werken bij GGZ NHN?

Vraag het onze wervingsspecialist

Heb je een vraag met betrekking tot de vacatures voor psychiater, GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut, arts, verpleegkundig specialist, spv of verpleegkundige, neem contact op met:

Pamela Heuvelman, wervingsspecialist

Telefoonnummer
06 83 43 74 80

P&O Servicedesk

Heb je een vraag over je sollicitatie of over de sollicitatieprocedure, neem contact op met onze P&O Servicedesk op:

Telefoonnummer
072 53 12 777

Leuke vacature gezien en heb je er inhoudelijk vragen over? Je kunt de contactpersoon die genoemd staat in de vacature altijd bellen!