Socialrun

Yes, we zijn weer van de partij!

GGZ NHN zal net als vorig jaar aankomende september met een enthousiast team bestaande uit cliënten, vrienden en medewerkers de estafetteloop weer meelopen en fietsen en daarmee een statement maken tegen stigma.

Een deel van de groep die in 2018 meedeed is zo enthousiast dat ze ook dit jaar weer klaar staan om deel te nemen! We hebben ook nieuwe aanmeldingen dus het starten met twee ploegen die elkaar afwisselen gaat zeker lukken.

Uw donatie

Wat we vooral nodig hebben is sponsoren voor het team, denk daarbij aan geld of middelen zoals eten, drinken, sportkleding en geld voor benzine.

Wilt u niet het team, maar juist de kilometers die wij afleggen sponseren, dan kan dat natuurlijk ook door een kilometer te adopteren a €5!

Doneer hier >>

Meer informatie leest u op: www.socialrun.nl

Wij helpen u graag verder

Stel uw vraag aan GGZ NHN per mail

U kunt uw vraag makkelijk per mail aan ons stellen. Vul het formulier in en uw vraag wordt zo snel als mogelijk beantwoord. 

Bent u in behandeling bij GGZ NHN, neemt u dan contact op met uw behandelteam.

Liever bellen?

Bent u in behandeling bij een ggz-team? Neem dan contact op via het secretariaat van het team.

Het algemene klantcontactcentrum van GGZ Noord-Holland-Noord is bereikbaar van ma t/m vrij van 08.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer

088 65 65 010 

Wilt u dat wij u terugbellen? Gebruik hiervoor onderstaand formulier!

Aanmelden bij GGZ NHN

Alleen verwijzers (huisartsen, medisch specialisten en BIG-geregistreerde psychologen) kunnen kinderen en jeugd, volwassenen en ouderen, aanmelden bij GGZ NHN via:

  • het Huisartsen Informatie Systeem (HIS)
  • Zorgdomein
  • de online aanmeldformulieren GGZ NHN op deze website.
  • telefonisch via aanmeldpunten GGZ NHN