Nieuws

U bevindt zich hier: Homepage > Nieuws > Nieuws  

 • Onafhankelijk onderzoek kostprijzen jeugd-ggz

  21-02-2019 - GGZ Nederland heeft een onafhankelijk onderzoek laten uitvoeren naar reële kostprijzen zodat het gesprek tussen gemeenten en aanbieders kan gaan over kwalitatief goede en passende zorg voor de jeugd.

 • Cliënten zeer tevreden over online behandeling bij GGZ NHN

  25-01-2019 - Meer dan 300 cliënten hebben inmiddels een volledig online behandeling gevolgd bij GGZ Noord-Holland-Noord. In een eerste onderzoek naar hun ervaringen, waren de reacties zeer positief. Cliënten waarderen de online behandeling met het rapportcijfer 8,4.

 • Zilveren Kruis logo

  Psychologische zorg via beeldbellen

  18-01-2019 - Zilveren Kruis stimuleert eHealth geestelijke gezondheidszorg (GGZ)

 • Jongeren in gesloten jeugdzorg dupe aanbesteding

  29-10-2018 - Jeugdzorginstelling Parlan/Transferium start kort geding tegen 18 gemeenten Noord-Holland Noord en eist stop op aanbesteding.

 • Eerste hulp bij psychische problemen: GGD en GGZ bieden training MHFA

  21-08-2018 - Als iemand zijn vinger snijdt of z’n hoofd stoot, pak je de EHBO-koffer. Maar wat als je geliefde of iemand anders in je omgeving een paniekaanval krijgt of depressief overkomt?

 • Gratis online zelfhulpmodules voor milde psychische klachten

  15-08-2018 - In samenwerking met een aantal gemeenten in deze regio biedt GGZ Noord-Holland-Noord online zelfhulpmodules voor mensen met milde psychische problemen aan. De modules bieden inzicht en tips bij veelvoorkomende klachten als piekeren, (werk)stress, somberheid en slecht slapen. De zelfhulpmodules zijn kosteloos via onze website toegankelijk.

 • Nieuwe crisisdienst voor kinderen en jeugdigen

  05-07-2018 - Vanaf 1 juli 2018 is er een nieuwe regionale crisisdienst voor kinderen en jongeren tot 18 jaar in de regio Noord-Holland-Noord. De Crisisdienst Jeugd Noord-Holland-Noord is er voor kinderen en jeugdigen met een psychische, sociale of verstandelijke kwetsbaarheid die in crisis zijn, en waarbij direct deskundige hulp of zorg geboden moet worden.

 • Triversum sluit 2017 af met negatief resultaat

  01-06-2018 - Triversum, centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie heeft 2017 afgesloten met een negatief resultaat van 3,8 miljoen euro. In 2017 was Triversum een zelfstandige organisatie. Sinds 2 januari 2018 is Triversum gefuseerd met GGZ Noord-Holland-Noord, en vormt hier nu een onderdeel van.

 • Website www.autismenh.nl vernieuwd

  12-04-2018 - De website over autisme in de regio Noord-Holland: www.autismenh.nl is vernieuwd. Op de website vinden bezoekers informatie over autisme en welke behandelingen en hulp er beschikbaar zijn. Op de website is de informatie over autisme ingedeeld in vier verschillende leeftijdscategorieën.

 • Nieuwsbrief Mensen met verward gedrag

  Nieuwsbrief Mensen met verward gedrag

  19-03-2018 - Gemeenten hebben de opgave om voor 1 oktober 2018 een goed werkende aanpak voor mensen met verward gedrag te realiseren en te implementeren. Zodat niemand meer tussen wal en schip valt. Hoe krijgen we dat ook in Noord-Holland Noord voor elkaar?

vorige 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - .. volgende