Nieuws

U bevindt zich hier: Homepage > Nieuws > Nieuws  

 • NZa verleent goedkeuring fusie Triversum en GGZ NHN

  28-11-2017 - De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft de aanvraag om te mogen fuseren 16 november jongstleden goedgekeurd.

 • Campagne regelgekte

  GGZ Nederland: ‘Minder regelgekte meer zorg’

  16-11-2017 - De regelgekte is doorgeslagen in de ggz. Onder de slogan ‘Minder Regelgekte Meer Zorg’ start GGZ Nederland samen met de sector een campagne om de administratieve lasten met de helft te verminderen.

 • Rechter doet uitspraak aanbesteding jeugdhulp in regio Alkmaar

  03-11-2017 - Jeugdhulpaanbieders Triversum, GGZ Noord-Holland-Noord, Brijder Jeugd, Lucertis, Lijn 5, Parlan en Kenter Jeugdhulp hebben zich ingespannen om goede en toegankelijke jeugdhulp voor de regio te behouden door Netwerkorganisatie Regio Alkmaar te bewegen om realistische tarieven te hanteren.

 • Hulp voor familie en naasten van mensen met psychiatrische klachten

  18-10-2017 - Online module voor familie en naasten van mensen met psychiatrische klachten.

 • Jeugdhulp in regio Alkmaar onder druk

  16-10-2017 - Voor veel kinderen, jeugdigen en hun gezinnen in de regio Alkmaar is het onzeker of er vanaf 2018 nog specialistische jeugdhulp geboden kan worden. De tarieven die de Netwerkorganisatie Regio Alkmaar biedt maakt het jeugdhulpaanbieders vrijwel onmogelijk om passende zorg te bieden.

 • A-rating voor GGZ Noord-Holland-Noord

  19-09-2017 - Als eerste Nederlandse GGZ-organisatie heeft GGZ Noord-Holland-Noord een A-rating ontvangen van Amerikaanse kredietbeoordelaar Fitch Ratings.

 • Eerste bio-border van Nederland in Heiloo

  25-07-2017 - Na de aanleg van het wandelpad vorig jaar november en tijdens NL Doet, is inmiddels ook de eerste voorbeeld bio-border aangelegd. De eerste van Nederland, gelegen op het Landgoed Willibrordus in Heiloo, en daar zijn we erg trots op!

 • GGZ NHN loopt tegen stigma!

  04-07-2017 - Team GGZ NHN zal aankomende september met een enthousiaste club van cliënten, vrienden en medewerkers de estafetteloop meelopen en fietsen met de Socialrun, een non-stop estafetteloop, en daarmee een statement maken tegen stigma.

 • Start to Move: De stress uit je hoofd lopen

  24-05-2017 - GGZ NHN is op woensdag 17 mei 2017 samen met Sportservice Noord-Holland, RCO de Hoofdzaak en atletiekvereniging TAS82 in Schagen officieel gestart met het project ‘Start to Move’.

 • Een Groene Brug legt voorbeeldborders aan

  18-05-2017 - Ben jij eigenaar van, noem het maar een, ‘versteende tuin’? Laat je dan inspireren door een van de groene voorbeeldborders op het Landgoed Willibrordus!

vorige 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - .. volgende

Volg GGZ NHN