Nieuws

U bevindt zich hier: Homepage > Nieuws > Nieuws  

 • Koningin Máxima in gesprek met cliënten GGZ NHN

  22-04-2020 - Cliënten van GGZ Noord-Holland-Noord en teamleidster Nancy Majoor hadden op dinsdag 21 april de eer om met Koningin Máxima in gesprek te gaan. Tijdens dit videogesprek kreeg Koningin Máxima uitleg over het Digiteam van GGZ NHN dat 24/7 bereikbaar is voor cliënten.

 • Online samenkomen in Herstelwerkplaatsen GGZ NHN

  07-04-2020 - Eenzaamheid ligt op de loer, in deze tijd van de coronacrisis. Daarom zijn de herstelwerkplaatsen van GGZ NHN open om elkaar online te ontmoeten. Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen.

 • Werkbezoek zorgverzekeraar VGZ aan GGZ NHN

  11-02-2020 - Zorgverzekeraar VGZ bracht onlangs een werkbezoek aan GGZ Noord-Holland-Noord. De presentaties werden enthousiast ontvangen door VGZ.

 • 'Expose Yourself' - voor jongeren en jongvolwassenen met PTSS

  24-12-2019 - Expose Yourself is een zesdaags intensieve trauma behandelprogramma voor jongeren en jongvolwassenen van 12 tot 25 jaar met een posttraumatische stress-stoornis (PTSS). In dit programma bij GGZ NHN divisie Triversum kinder- en jeugdpsychiatrie worden de specialistische behandeltechnieken Imaginaire Exposure en EMDR toegepast. Het behandelprogramma blijkt haalbaar, veilig en effectief te zijn.

 • 'Psychiater met kwetsbaarheid voor depressie' - artikel NHD 18 dec

  18-12-2019 - Het Noordhollands Dagblad plaatste woensdag 18 december 2019 een interview met René Keet, psychiater en directeur zorgontwikkeling bij GGZ Noord-Holland-Noord. 

 • Kinderen snel in behandeling bij Triversum Hoofddorp

  17-12-2019 - Door de huidige korte wachtlijst bij onze afdeling voor kinder- en jeugdpsychiatrie in Hoofddorp kunnen we kinderen met psychiatrische problemen in de regio Zuid- Kennemerland en Haarlemmermeer heel snel helpen.

 • Drukbezochte Burendag op de Forensische kliniek in Heiloo

  01-10-2019 - Afgelopen zaterdag stonden de deuren van de Forensisch Psychiatrische Afdeling (FPA) van GGZ Noord-Holland-Noord open voor de buurt. Medewerkers van de forensische zorgafdeling in Heiloo namen dit initiatief in het kader van Burendag. Zij wilden kennis maken met de buurt en hen laten zien hoe zij elke dag hun werk doen en vanuit welke overtuiging.

 • Zweedse delegatie op bezoek bij GGZ Noord-Holland-Noord

  09-09-2019 - Veel Europese landen staan voor dezelfde problemen op het gebied van gezondheidszorg; wachtlijsten nemen toe en betaalbaarheid staat onder druk. Op uitnodiging van het internationaal waarde netwerk van GGZ Nederland keken de Zweedse minister van Volksgezondheid en Sociale Zaken Lena Hallengren, haar Staatssecretaris Maja Fjaestad en collega’s daarom bij GGZ Noord-Holland-Noord hoe de organisatie innoveert.

vorige 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - .. volgende