Nieuws

U bevindt zich hier: Homepage > Nieuws > Nieuws  

 • Logo facebook

  Facebook gaat veranderen: zo blijf je ons volgen!

  29-01-2018 - Binnenkort gaan er een aantal dingen veranderen op Facebook. Op de tijdlijn worden bijvoorbeeld meer berichten van je vrienden, familie en kennissen weergegeven. En daardoor minder van organisaties, zoals GGZ Noord-Holland-Noord. We leggen je hier uit hoe je ons toch kunt blijven zien!

 • Kort geding jeugdhulpaanbieders regio Alkmaar ingetrokken

  15-12-2017 - Jeugdhulpaanbieders en de gemeenten in de regio Alkmaar slaan de handen ineen. De tarievenkwestie die zes instellingen voor de voorzieningenrechter brachten, is van de baan.

 • Vier ggz-instellingen richten Volante op

  14-12-2017 - Dimence Groep, GGZ Eindhoven, GGZ Noord-Holland-Noord en Lentis hebben een vereniging genaamd Volante opgericht met als doel de zorg te verbeteren door continue kwaliteitsverhoging en innovatie.

 • NZa verleent goedkeuring fusie Triversum en GGZ NHN

  28-11-2017 - De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft de aanvraag om te mogen fuseren 16 november jongstleden goedgekeurd.

 • Campagne regelgekte

  GGZ Nederland: ‘Minder regelgekte meer zorg’

  16-11-2017 - De regelgekte is doorgeslagen in de ggz. Onder de slogan ‘Minder Regelgekte Meer Zorg’ start GGZ Nederland samen met de sector een campagne om de administratieve lasten met de helft te verminderen.

 • Rechter doet uitspraak aanbesteding jeugdhulp in regio Alkmaar

  03-11-2017 - Jeugdhulpaanbieders Triversum, GGZ Noord-Holland-Noord, Brijder Jeugd, Lucertis, Lijn 5, Parlan en Kenter Jeugdhulp hebben zich ingespannen om goede en toegankelijke jeugdhulp voor de regio te behouden door Netwerkorganisatie Regio Alkmaar te bewegen om realistische tarieven te hanteren.

 • Hulp voor familie en naasten van mensen met psychiatrische klachten

  18-10-2017 - Online module voor familie en naasten van mensen met psychiatrische klachten.

 • Jeugdhulp in regio Alkmaar onder druk

  16-10-2017 - Voor veel kinderen, jeugdigen en hun gezinnen in de regio Alkmaar is het onzeker of er vanaf 2018 nog specialistische jeugdhulp geboden kan worden. De tarieven die de Netwerkorganisatie Regio Alkmaar biedt maakt het jeugdhulpaanbieders vrijwel onmogelijk om passende zorg te bieden.

 • A-rating voor GGZ Noord-Holland-Noord

  19-09-2017 - Als eerste Nederlandse GGZ-organisatie heeft GGZ Noord-Holland-Noord een A-rating ontvangen van Amerikaanse kredietbeoordelaar Fitch Ratings.

 • Eerste bio-border van Nederland in Heiloo

  25-07-2017 - Na de aanleg van het wandelpad vorig jaar november en tijdens NL Doet, is inmiddels ook de eerste voorbeeld bio-border aangelegd. De eerste van Nederland, gelegen op het Landgoed Willibrordus in Heiloo, en daar zijn we erg trots op!

vorige 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - .. volgende

Volg GGZ NHN