Over GGZ NHN


Op dit gedeelte van de website vindt u informatie over GGZ Noord-Holland-Noord. Wie zijn wij, wat doen wij en waar staan wij voor? Onderwerpen als onderzoeksresultaten, samenwerking en publicaties vertellen u meer over de organisatie. Neem ook eens een kijkje in ons museum!

In de Specialistische GGZ (SGGZ) focust GGZ Noord-Holland-Noord op het behandelen van mensen met ernstige, dan wel complexe, psychiatrische stoornissen die specialistische behandeling of begeleiding nodig hebben. Wij bieden deze hulp vanuit verschillende locaties in de regio Noord-Kennemerland, Kop van Noord-Holland en West-Friesland.

In de Generalistische Basis GGZ (GBGGZ) richten we ons met Amici Psychologen (dochteronderneming) op enkelvoudige problematiek waarvoor we behandeling met een hoge kwaliteitsstandaard aanbieden die aansluit op het aanbod van de huisarts en de SGGZ.

Zorg afgestemd op de vraag
De zorg is afgestemd op de vraag van onze cliënten, mensen van alle leeftijden. Hun mogelijkheden en wensen zijn een belangrijk uitgangspunt in onze hulpverlening. Wij richten ons daarbij op herstel en, waar dat niet of nog niet mogelijk is, op het draaglijk maken van de gevolgen van de stoornis.
We werken samen met overheden, politie, wijkteams, huisartsen en andere partners. Hierdoor staat GGZ Noord-Holland-Noord midden in de maatschappij. We weten wat er speelt en hoe wij daarop in kunnen spelen met ons zorgaanbod.

Algemene leveringsvoorwaarden
GGZ Noord-Holland-Noord biedt hulpverlening conform de algemene leveringsvoorwaarden ggz. U kunt zowel de volledige tekst van de voorwaarden als de publieksversie downloaden.

Meer weten?
Voor meer informatie klik op een van onderstaande documenten: